October 4, 2023

Kultainen Laina

Korko: Vakuudellisina lainoina monet pankit/NBFC tarjoavat kultalainoja erittäin alhaisemmilla ja kilpailukykyisillä koroilla, yleensä 10–14 %. Jotkut NBFC veloittaa vieläkin korkeammalle.

Lainan sanktioon ja maksamiseen käytetty aika: Se on hyvin vähemmän aikaa vievä prosessi. Yleensä lainan käsittely ja maksaminen kestää noin 30 minuutista tuntiin.

Kelpoisuus : Jotta voit saada kultalainan, sinun on toimitettava kultakorusi (jonka on oltava yli 18 ct) sekä osoite- ja henkilötodistus.

Lainan määrä: Arvioija päättää lainasumman lainan saamiseksi pantattavien kultakoristeiden laadun (yli 18 ct) ja määrän (paino grammoina) perusteella.

Vakuus: Pankit/NBFC ottavat kultaa vakuudeksi lainan myöntämiseksi.

Luottohistoria: Lainaaja ei vaadi luottohistoriaa tai CIBIL-pisteitä kultalainan saamiseksi.

Tulotodistus tai ITR: Lainaaja ei vaadi tulotodistusta tai ITR-todistusta kultalainan saamiseksi.

Asiakirjat: Kultalainan saamiseksi vaaditaan erittäin vähemmän asiakirjoja. Sinun tarvitsee vain antaa yksinkertainen osoite (Aadhar-kortti / ajokortti / äänestäjäkortti / passi jne.) ja henkilöllisyystodistus (Pan-kortti, Aadhar-kortti, passi jne.) KYC:lle.

Laina-aika: Kultalainat ovat yleensä lyhytaikaisia ??lainoja. Yleensä voit käyttää kultalainaa jopa 1 vuodeksi, jota voidaan jatkaa 3 vuoteen tarpeidesi mukaan.

Käsittelymaksut: Pankit tai NBFC perivät hyvin vähän käsittelymaksuja kultalainan käyttämisestä. Yleensä se on NIL 1 %:iin.

Takaisinmaksuvaihtoehdot: Gold Loan tarjoaa joustavia takaisinmaksuvaihtoehtoja. Täällä sinulla on mahdollisuus maksaa korkoa kuukausittain, neljännesvuosittain, puolivuosittain tai vuosittain lainasuunnitelmastasi riippuen. Voit valita minkä tahansa vaihtoehdoista oman mukavuuden mukaan.

Ennakkomaksu- tai ulosottomaksut: Kultalainat voidaan sulkea milloin tahansa hyvin pienemmillä tai nollan ennakkomaksukuluilla pankeista/NBFC:stä riippuen. Yleensä se on NIL 1 %:iin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *