October 4, 2023
Kuinka löytää käyttää varastointia

Yrityksen ainutlaatuisia tarpeita vastaavan varaston löytäminen on monimutkainen prosessi, joka onneksi vaatii vain tiettyjen olennaisten tekijöiden huomioimista.

Sijainti – Arvioi sijaintia sekä alueellisella että kansallisella tasolla. Halvempi sijainti ei välttämättä ole halvempi vaihtoehto. Ota huomioon myös kuljetuskustannukset.

Rakennustyyppi – Uudet rakennukset ovat uusi saalis, mutta ovatko tilat tyydyttäviä? Onko olemassa riittävästi tehoa, riittävää lämpötilan säätöä tai vapaata korkeutta, jotta uudet kanavatyöt voidaan tehdä tarvittaessa?

Bruttovuokra – Useimmat vuokranantajat vähentävät käyttökustannuksiaan siirtämällä käyttökulut tallettajalle, mikä lisää nettovuokraa. Vastuu lisäkuluista, kuten kiinteistöveroista, ylläpito- ja korjausmaksuista ja hoitokuluista, tulee määritellä hyvin.

Dedicated Facility, Flex Space tai Multi-Client – Tarjotusta vaihtoehdosta riippuen vuokrakustannuksissa on huomattava ero. Varmista vain, että valittu vaihtoehto ei vaaranna tuotteidesi turvallisuutta tai laatua.

Mahdollisuus odottamattomiin lisäarvopalveluihin – Varasto säilyttää vain tavaroita. Entä jos haluat lisäpalveluita, kuten erikoispakkauksia, merkintöjä tai korjauksia? Onko palveluntarjoaja joustava?

Maksa vain käytetystä palvelusta – Työvoima on varaston suurin kulu, ja yritysten on päätettävä, tarvitsevatko he poikkikoulutettua henkilöstöä vai tilapäistä työvoimaa. Ristikoulutettua henkilökuntaa voi lainata, kun yksi tili on hidas tilapäisen työvoiman palkkaamisen estämiseksi. Määräaikainen työvoima on tehokas tapa käsitellä aktiivisuuspiikkejä lyhyellä aikavälillä.

Huolimatta ennustetusta varasto- ja varastointialan kasvusta, kuten edellä mainittiin, Britannian varastotilan ennustetaan loppuvan vuoteen 2022 mennessä. Valitettavasti tämä johtuu spekulatiivisista rakennushankkeista. Kysymys on maan saatavuudesta Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mikä valitettavasti nostaa palvelun kustannuksia.

Kun ajattelet varastoinnin hyödyntämistä, mieti siis myös innovatiivisia tapoja, joilla voimme strukturoida toimialan ja tilaa riittää tai kaikki. Osoittautuu, että verkkokauppa on kaksiteräinen miekka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related News