December 7, 2023
Kotitekoisia Isänpäivälahjaideoita

Jos olet kuten minä, et koskaan tiedä mitä ostaa isälle isänpäiväksi. No, tänään saat muutamia ideoita, jotka saavat sinut eroon milloin tahansa. Lompakkomuistot Leikkaa julistetaulusta käyntikortin kokoinen suorakulmio. Koristele molemmat puolet tarroilla, valokuvilla, pienillä viesteillä tai piirroksilla. Laminoi se ja anna isälle. Hän voi pitää korttia lompakossa – muistutuksena ystävällisestä eleestasi.

Daddy Cake – Lapsesi rakastaa tämän isänpäiväkakun luomista. Paista kakku ja aloita sitten koristelu. Voit luoda golfkohtauksen golfaavalle isälle, salkun liikemiehelle tai yksinkertaisesti vain hymiön. Oi kuinka hauskaa!Short story – Kirjoita lyhyt tarina, jossa sankari on isäsi. Älä unohda mainita joitain asioita, joita olet aina pitänyt itsestäänselvyytenä etkä koskaan kiittänyt häntä.

Tästä tulee hänelle loistava muisto. Vaihtoehto tälle olisi kirjoittaa runo isällesi ja kehystää se hänelle. Vuoden isä -banneri – suunnittele vuoden isä -banneri ja kiinnitä se etupihalle ennen kuin isä tulee kotiin isänpäivänä. Aamiainen sängyssä teemme tämän aina äidille, mutta tällä kertaa tee isän suosikkiaamiainen ja palvele häntä sängyssä. Parempi vielä, valmista aamiainen kahdelle ja jätä hänet ja äiti rauhaan nauttimaan siitä.

Tuoksutyyny – ompele pieni tyyny ja täytä se puuvillalla ja muutamalla tippalla joko clary salviaa, meiramia, ylang-ylangia tai niiden yhdistelmää stressiä vähentäväksi. Halutessasi voit myös kirjoa käsin suloisen sanonnan, kuten “Maailman paras isä”. Adriana Copaceanu tarjoaa ihmisille luovia lahjaideoita, jotka eivät räjäyttäisi. Jos etsit isänpäivälahjaideoita, älä etsi enää.