October 4, 2023
Decorate House

Decorate House

On hyvin vähän asioita, joita voit lisätä kodin sisustukseen ja joissa on varsin monipuolista koria. Korit eivät ole vain koristeellisia yksityiskohtia, vaan ne sopivat myös hyvin melkein mihin tahansa sisustukseen, ja useimmissa tapauksissa ne sopivat hyvin kahteen tarkoitukseen sekä koristeeksi että kaivattua säilytystilaa. Alta löydät fiksuja tapoja käyttää koreja. Nauttia!

Postin lajittelu: Kokeile ripustaa koririvi sisäänkäynnin lähelle. Kun kävelet kotiin lajitellessasi postia, sujauta sopiva posti vastaavaan koriin. Varaa yksi kori jokaiselle perheenjäsenelle ja pudota roskaposti roskakoriin, jonka olet laittanut seinälläsi olevan koririvin alle. Näin kaikilla on helppo pääsy sähköpostiinsa ja myös roskapostit käsitellään.

Keittiön järjestäjä: Keittiössä on monia töitä, jotka koristavat kauniisti. Yksi tällainen työ on lautasliinapidike. On itse asiassa kuuluisan tuotemerkin koreja, jotka ovat täydellisen kokoisia lautasliinoille ruokapöytään. Lisäksi korkeammat korit ovat erinomaisia pidikkeitä keittiövälineille, joiden on oltava helposti ulottuvilla liedeltä. On jopa pieniä koreja, jotka sopivat erinomaisesti usein käytettyjen mausteiden, kuten suolan ja pippurin, pienille purkeille. Pidä silmäsi auki seuraavan kerran kun olet keittiössä ja mieti kaikkia hienoja tapoja, joilla korit voivat auttaa.

Neulontatarvikkeet: Suuremmat korit ovat erinomaisia työkaluja pedon kesyttämiseen, joista voi helposti tulla neuletyökalujen ja käsitysten tarjonta. Rajoita kokoelmasi yhteen suureen koriin ja poista asiat, jotka eivät sovi. Näin pysyt neuletarvikkeidesi päällä samalla, kun ne pysyvät poissa näkyvistä ja suojattuna likaisilta vauvan tassuilta.

Sateenvarjopidike: Tämä on erinomainen käyttökori koriin, jos sinulla on oikean kokoinen. Aseta se lattialle naulakon tai vaatekaapin viereen tai eteiseen, niin pääset aina käsiksi sateenvarjoihisi huonon sään sattuessa.

Aikakauslehtiteline: Tämä on yksi hyvin yleinen korien käyttötapa, mutta se tulisi mainita.

Lelulaatikko: Tämä on ehkä suosikki vanhempien keskuudessa, joilla on onnea saada ylimääräinen tyhjä kori milloin tahansa. Aina kun odottamaton yritys ilmaantuu, tämä on erinomainen työkalu kaikkien hajallaan olevien lelujen nopeaan keräämiseen ja niiden poistamiseen näkyvistä.

Toimistotarvikkeet: On monia koreja, joista on erinomaisia toimistotarvikkeiden järjestäjiä ja pidikkeitä. Kynä- ja kynäpidikkeistä ihanteellisiin paperiliittimiin, tarralappuihin ja nestemäiseen paperiin on monia koreja, jotka ovat melkein ihanteellisia kotitoimistoon.

Pyykinpesuvaijeri: Tämä on jälleen yksi hieno käyttökori korille. Ne pystyvät hengittämään suunnittelunsa luonteesta johtuen, joten jos jostain syystä kostea pesuliina tai kostea pyyhe joutuu sisään, se ei välttämättä aiheuta tuhoa koko pyykkierälle.

Tämä ei suinkaan ole tyhjentävä luettelo korien eduista, mutta se on hyvä paikka aloittaa seuraavan kerran, kun käyt sisäistä keskustelua siitä, sijoittaako rahat laadukkaaseen koriin kodin sisustamiseen.