October 4, 2023
living-room

living-room

Kesä on täydellinen aika vuodesta pukeutua todellisiin isänmaallisiin väreihisi. Tämä on aika vuodesta nauttia vesimelonista, paistettua kanaa, maissintähkiä ja omenapiirakkaa. On aika vuodesta, jolloin päivät ovat pitkiä, yöt kuumia ja tulikärpästen katseleminen yötaivaalla on yksi niistä monista iloista, joita ei pidä unohtaa. Kesäkodin sisustustyylien tulisi pitää kaikki nämä asiat mielessä ja paljon muuta.

Auringonkukat ovat erinomainen paikka aloittaa kesän koristelu. Ne näyttävät erinomaisesti ja tuovat heti (monille) mieleen auringonpaisteen ja kesän. Näiden kukkien kirkkaan keltainen on loistava aksentti melkein mihin tahansa kodin huoneeseen, ja ne ovat melko yleisiä silkkimuodossa, koska ne ovat kokeneet jonkin verran suosiota viime vuosina. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia näiden auringonkukkien kauneudesta kesästä kesän jälkeen, jos niin haluat.

Koreja on myös kiva kerätä kesän koristeluun. Voit sijoittaa joitain kauniita auringonkukkia koreihin koko talon tehokkuuden lisäämiseksi. Koreja voidaan käyttää myös sotkun kesyttämiseen, seteleiden piilottamiseen ja keittiövälineiden säilyttämiseen. Nämä ovat varsin monipuolisia ja käyttökelpoisia melkein jokaisessa kodin huoneessa. Jotkut jopa käyttävät koria kylpyhuoneessa käsipyyhkeiden pitämiseen ja/tai vaatteiden pesuun. Korit siirtyvät myös hyvin muihin vuodenaikoihin, jos päätät vaihtaa vuorauksia tai lisätä sesonkiin sopivia nauhoja korien ulkopintaan.

Jos olet kätevä siveltimen kanssa, loistavia kesäsisustusideoita ovat vanhojen puupöytien ja -tuolien maalaaminen valkoisiksi sekä omenoiden tai vesimelonien siveltäminen mielesi mukaan. Pieni pyöreä pöytä ja pari tuolia voi olla erinomainen (ja usein edullinen) lisä aurinkohuoneeseen tai aamiaisnurkkaan. Tietysti voit myös stenciloida joitain auringonkukkia, auringonpaistetta tai tikkuhahmoja, jotka pelaavat palloa. Mikä tahansa mieleenpainuva olisi loistava lisä tähän älykkääseen kodinsisustusideaan.

Jos haluat hieman piristää kesäteemaasi, kokeile marokkolaista iltateemaa kotiisi. Mosaiikkikynttilänjalat ja seinävalaisimet yhdistettynä muutamaan suureen tyynyyn täyteläisistä kankaista voivat parantaa tätä tunnelmaa suuresti rikkomatta säästöpossua. Kynttilät ja epäsuora valaistus lisäävät tunnelmaa entisestään, samoin kuin suitsukkeen polttaminen taustalla.

Toiset lainaavat mieluummin kodinsisustustaitojaan kesän ajaksi kotinsa ulkotiloihin. Tämä saavutetaan usein luomalla ulko-oleskelualue. Jopa useimmat massakauppiaat saavat voittoa luomalla tyylikkään ulko-oleskelutilan useimmille perheille. Takana ovat ajat, jolloin muovituolit vastasivat kuluttajien vaatimuksia. Nykypäivän ulko-oleskelualue on täynnä tyylikkäitä ja elementtiystävällisiä kalusteita, jotka vetoavat moniin erilaisiin suunnittelutyyleihin ja makuun.

Monien erinomaisten ulko-oleskelutilojen sisustusvaihtoehtojen lisäksi monet perheet valitsevat ulkotakkojen, jotta oleskelutilasta tulee asumiskelpoinen muinakin vuodenaikoina kuin kesällä, sekä ulkojäähdytysjärjestelmiä, jotka auttavat perheitä viilentämään ja nauttimaan. ulkoilu kesällä. Luomalla kodin ulkopuolelle ilmapiirin, jossa voit nauttia kesästä, hyödynnät käytettävissäsi olevaa tilaa ja tuot hyvän osan ruoanlaitosta ulos, mikä usein auttaa pitämään myös energiakustannukset kurissa.

Kesä on loistavaa aikaa kodin sisustamiseen niille, jotka ovat taipuvaisia antamaan mielikuvituksensa valloilleen. Tämä on yksi aika vuodesta, jolloin useimmat ihmiset voivat muistaa, miltä tuntui olla koulun ulkopuolella, ja nauttia muistoista. Hyödynnä näitä miellyttäviä muistoja ja yhdistä ne sisustukseen saadaksesi hämmästyttävän viehätyksen.