December 7, 2023

Kiinteistön hintapalvelu

Kaikki Feature Price -palvelun ylläpitämät verkkosivustot ovat tällä hetkellä poissa käytöstä. Jos olet jo hankkinut Atlantic.Net-verkkohotellitilin Atlantic.Net-myyjän kautta tai itse Atlantic.Net-verkkosivuston kautta, tämä ei vaikuta palveluusi.

Atlantic.Net on työskennellyt entisen Feature Price -yksikön kanssa siirtääkseen Feature Price -asiakkaat turvallisesti Atlantic.Netiin. Nykyään Feature Pricen entinen yksikkö kuitenkin esti Atlantic.Netin työntekijöiltä pääsyn Feature Pricen laitteisiin. Pian tämän jälkeen kaikki palvelut Feature Price -asiakkaille lopetettiin tuntemattomien tekijöiden vuoksi.

Tällä hetkellä Atlantic.Net ei voi tarjota aikataulua palvelun palauttamiselle, mutta teemme tiivistä yhteistyötä kaikkien saatavilla olevien ammatti-, laki- ja lainvalvontakanavien kanssa palauttaaksemme palvelun Feature Pricen asiakaskuntaan mahdollisimman nopeasti.

Vaihtoehtosi tällä hetkellä:

1) Ole kärsivällinen ja odota, kun palvelu palautetaan Feature Price -verkkohotelliin. Jos valitset tämän vaihtoehdon, ei tällä hetkellä tiedetä, kuinka kauan web-hosting-tilasi on käytettävissä ja kaikkien Internetin käyttäjien käytettävissä.

2) Voit varmistaa web-hosting-läsnäolosi Atlantic.Netin kautta rekisteröitymällä johonkin web-hosting-suunnitelmistamme. Näin varmistetaan, ettet kohtaa lisäongelmia Feature Pricesta, sillä Atlantic.Netin web-hosting-infrastruktuuri on täysin erillinen Feature Pricesta. Lisäksi olemme luoneet uusia web-hosting-suunnitelmia, jotka on suunnattu vastaamaan Feature Pricen asiakaskunnan tarpeisiin. Jos valitset tämän vaihtoehdon, aika, jonka kuluessa web-hosting-tilasi on valmis ja kaikkien Internetin käyttäjien käytettävissä, on noin 24–72 tuntia. Napsauta tätä nähdäksesi ja kirjautuaksesi johonkin Atlantic.Netin web-hosting-suunnitelmista.

Jos sinulla on Platinum- tai Premium-sopimus:

Kunnioitamme loput prepaid-palvelustasi, jos jatkat Feature Price -palvelua tai jos vaihdat johonkin Atlantic.Netin verkkopalvelusuunnitelmista. Napsauta tätä nähdäksesi ja kirjautuaksesi johonkin Atlantic.Netin web-hosting-suunnitelmista.

Jos sinulla on mini- tai budjettisuunnitelma:

Kunnioitamme prepaid-palveluasi 1. elokuuta 2003 asti, jos jatkat Feature Price -palvelua tai jos vaihdat johonkin Atlantic.Netin verkkopalvelusuunnitelmista. Sinun on aloitettava hosting-tilisi maksaminen 1. elokuuta 2003 jälkeen, sinua ei veloiteta heinäkuusta, jos vaihdat nyt. Napsauta tätä nähdäksesi ja kirjautuaksesi johonkin Atlantic.Netin web-hosting-suunnitelmista.

3) Voit vaihtaa web-hosting-palveluntarjoajan valitsemaasi toiseen verkkopalveluun. Jos valitset tämän vaihtoehdon, ei tällä hetkellä tiedetä, kuinka kauan web-hosting-tilasi on käytettävissä ja kaikkien Internetin käyttäjien käytettävissä.

Atlantic.Net pahoittelee tätä Feature Pricen palvelun keskeytystä. Päädyimme tähän yrittääksemme palauttaa jonkin verran uskoa isännöintiyhteisöön ja asettaaksemme asiakkaat etusijalle. Tätä on kuitenkin heikennetty joka käänteessä web-hosting-palvelusi lopulliseen menettämiseen tähän mennessä.

Tällä hetkellä kehotamme sinua olemaan ennakoiva ja auttamaan meitä vaihtamalla verkkopalvelutilisi Atlantic.Netiin mahdollisimman nopeasti. Tämä varmistaa isännöintipalvelusi nopeimman ja sujuvan siirtymisen pois Feature Price -palvelusta. Haluamme myös käyttää tilaisuutta hyväkseni ja kiittää teitä kärsivällisyydestäsi tähän mennessä. Teemme vakavaa maaperää saadaksemme palvelut palautettua ja asiakkaiden verkkotunnukset takaisin hallintaasi. Kiitämme suvaitsevaisuudestasi ja teemme töitä palvelusi palauttamiseksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related News