December 7, 2023
kansallispuisto

Arenal Volcanon kansallispuisto on yksi maailman 10 aktiivisimmasta tulivuoresta. Vierailijat voivat varata retkiä tulivuoreen ja sitä ympäröiviin alueisiin. Näillä retkillä vaeltelet vanhojen vulkaanisten kenttien yli edellisestä toiminnasta ja laajoista metsistä, jotka ovat kehittyneet ajan myötä. Jos haluat maksimoida Costa Rican lomat, vieraile tässä luonnonihmeessä ja lisää matkaasi räjähdysmäisesti. Tämä tulivuori ei ole vain kaunis luonnonihme, vaan sillä on rikas historia täynnä hauskoja faktoja.

Purkauskausi alkoi vuonna 1968 Tällä hetkellä Arenal-tulivuori on purkautunut vuodesta 1968, jolloin kolme suurta kraatteria irtautuivat vuorelta. Syyskuussa 1968 yksi kraattereista alkoi säteillä laavaa. Tämä luonnonihme on nuorin kaikista Costa Rican tulivuorista.

Arenalin tulivuori tuottaa energiaa Costa Ricalle Arenal Volcanon luonnonpuiston purkautuvan luonnonihmeen vieressä on ihmisen laajentama järvi, joka toimittaa yli 40 Costa Rican vesivoimasta. Se hyödyntää luonnollisia tuulia ja vulkaanista toimintaa tuottaakseen tämän voiman.

Vieraile Arenal Volcanossa monien Costa Rican all-inclusive-lomakohteiden kautta. Monet Tamarindon ja Limonin alueen hotelleista tarjoavat all-inclusive-paketteja, joihin sisältyy käynti Arenalin tulivuorilla ja kierros. Tarkista hotellisi varaaksesi paketin.

Poikkeukselliset purkaukset Yleensä suuria purkauksia tapahtuu 3-4 vuoden välein. Mutta päivittäisiä purkauksia tapahtuu muutaman minuutin välein. Tämä aika voi kuitenkin vaihdella, joten ole kärsivällinen! Näiden purkausten aikana laava virtaa vuoren kummaltakin puolelta, laskeutuen alas ja ympäröiden puiston aluetta.

Kuljetus on saatavilla Jos olet huolissasi luotettavasta ja turvallisesta kuljetuksesta, tarkista asia matkatoimistoltasi tai hotellistasi. Arenal Volcanon kansallispuisto on huolissaan turvallisuudesta ja tarjoaa useita tapoja varmistaa, että varotoimia ryhdytään vieraillessaan puistossa. Puistonvartijat eivät myöskään epäröi evakuoida puistoa hetkessä, jos tulivuoressa saattaa tapahtua raju räjähdys.

Majoitus lähellä tulivuorta Arenalin tulivuoren lähellä on neljä leirintäaluetta. Koska Arenal Volcano -hotellia on yli 40 eri hintaluokissa, joissa on useita hyödykkeitä, jokainen vierailija voi yöpyä mahdollisimman lähellä purkautuvaa tulivuorta.

La Fortuna Lähin kaupunki Arenal Volcanon kansallispuistoa on La Fortunan kaupunki. Arenalin tulivuori voidaan nähdä taustana tälle kauniille kaupungille, joka on täynnä ravintoloita, hotelleja ja ostosmahdollisuuksia. Myös San Jose on vain kahden ja puolen tunnin ajomatkan päässä.