June 1, 2023

Koska Internetissä on niin monia verkkosivustoja, se on erittäin helppo jäädä huomiotta. Verkkotunnuksesi nimi on paras tapa, jolla ihmiset löytävät tietoa yrityksestäsi. Olitpa uusi kiinteistönvälittäjä tai vasta aloittamassa uutta yritystä, oikean verkkotunnuksen valitseminen on erittäin tärkeää. varsinkin jos yleistavoitteesi on lisätä yrityksesi suosiota. Saatat tuntea yleiset aluetunnukset, kuten .com tai .org, mutta nyt on olemassa paljon enemmän TLD:itä äskettäin julkistetuilla .realtor- ja .real-estate TLD:illä. Oikean osavaltion verkkotunnuksen valitseminen alkaa tutkimalla, mitkä verkkotunnukset voisivat toimia kiinteistösivustollasi. Sinun tulisi ajatella verkkotunnuksia, jotka ovat lyhyitä, merkittäviä ja helposti ymmärrettäviä ja jotka kuvaavat tarkasti ja lyhyesti yritystäsi. Sinun tulisi myös keskittyä verkkotunnuksiin, jotka kutsuvat toimintaan, eli esimerkiksi Buy Florida Beach Homes kertoo vierailijallesi tarkalleen, mitä he voivat odottaa vieraillessaan verkkosivustollasi. Tässä on kolme kaavaa parhaan kiinteistöverkkotunnuksen tai minkä tahansa muun verkkoyrityksen nimen valitsemiseksi yrityksellesi:

Sijaintiehto + kiinteistönvälittäjäehto

Tämä kaava on loistava tapa kohdistaa yleisöön. On suositeltavaa, että sekoitat kaavan eri komponentteja erilaisten tulosten saamiseksi. Loppusanan tulee olla lyhyt, helposti muistettava ja kuulostava ammattimaisesti.

Adjektiivi + sijainti + kiinteistönvälittäjätermi

Yleensä adjektiiveja sisältävillä verkkotunnuksilla on usein parempi napsautussuhde kuin muilla. Kun harvennat mahdollisia valintoja kiinteistöyrityksesi nimelle, muista tehdä se: helppo sanoa, helppo muistaa ja helppo kirjoittaa. Jos sinulla on kaikki nämä ominaisuudet, yrityksesi nimi tulee historiankirjoihin.

Nimesi + kiinteistönvälittäjäehto

Voit myös valita verkkotunnuksen luonnetermillä, mutta pidä se yksinkertaisena ja lyhyenä. Liian monimutkaisia verkkotunnuksia on yhtä vaikea muistaa kuin liian pitkiä. Ylimääräiset lyhenteet, kirjainten sekamelska tai kaupungin ja osavaltion ylilyhenne verkkotunnuksen yksilöimiseksi voivat olla tässä tapauksessa suuri ongelma.

Älä käytä yhdysmerkkejä

Yleisenä peukalosääntönä on, että verkkotunnusten nimissä ei saa käyttää väliviivoja. Niitä on usein vaikea lukea, vaikea välittää ja ihmiset usein unohtavat ne kirjoittaessaan verkkotunnusta. Jos joudut käyttämään väliviivaa saadaksesi haluamasi verkkotunnuksen, teet siitä monimutkaisempaa. Etsi korvike ja varmista, että saat parhaan mahdollisen arvon ponnistelullesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *