October 4, 2023

Is id the ftoverhyped

Vaikuttaa siltä, että Identity Theft on ollut ylihyväksytty. Mutta miksi? No seurataanko rahaa? Onko Federal Trade Commissionilla budjettioikeus? Heidän on palkattava kourallinen todella hyviä taloustieteilijöitä ja melkoinen joukko halukkaita ekonomisteja, joiden mielestä jokainen yritysfuusio on jonkinlainen taloudellinen salaliitto asenne, joka on läpäissyt FTC:n olemassaolon sukupolvien ajan. Sitten FTC:n on korotettava tuhansia lakimiehiä ja maksettava heille veronmaksajien rahoilla suojellakseen suuria yrityksiä, koska monet näistä yrityksistä ovat laiskoja, heikkoja ja tehottomia toimittaessaan huonompia tuotteita ja tarjoamalla keskinkertaista ja surkeaa palvelua.

Federal Trade Commission on täydellinen huijaus, mutta ei myönnä sitä, vaikka tietävät sanovat, että se on talouden eduksi näiden suurten työnantajien taloudellisen vakauden vuoksi. Sitä paitsi Adam Smith ennusti tämän saattavan tapahtua, joten se on jotenkin kunnossa? Ajattele, että nämä halutut akateemikot hyväksyvät tällaisen hokumin ja jatkavat ikään kuin olisi oikein antaa väärää tietoa Justicesta pienessä DOJ-toimistossa; FTC.

Uudet häiritsevät innovatiiviset ja yrittäjyydet yritykset liikkuvat liian nopeasti suurille yrityksille, ja ne tarvitsevat valtion apua suojellakseen niitä, koska johtajat, jotka suoraan sanottuna kykenevät vain raja-arvoiseen pisteeseen, johtavat näitä yrityksiä. Nyt tämä on yksi syy, miksi FTC huijaa identiteettivarkauden ongelmia vilpillisesti. Toinen syy on se, että he valitsevat yrityksiä, jotka myyvät palveluja suuremmille yrityksille estääkseen identiteettivarkauksia, jotka tienaavat rahaa myymällä ohjelmistoja ja konsultointia.

FTC tarvitsee budjettirahoja kongressilta ja useimmat osoittavat arvonsa, jotta he ylihyväilevät ongelmien todellisuutta. Lue mikä tahansa GAO:n raportti FTC:stä saadaksesi lisätietoja siitä, kuinka kaikki tämä budjettijuttu toimii.

Joten kuinka paha on identiteettivarkaus? Ei niin paha kuin luulet, mutta kaikki tämä hype satuttaa verkkoyrityksiä, jotka myyvät tavaraa Internetissä, koska kuluttajia on johdettu harhaan ja he pelkäävät käyttää luottokorttiaan verkossa. Ja se on huono verkkokauppayrityksille ja todella hyvä suurille laatikkoliikkeiden jälleenmyyjille tänä jouluna. Mutta onko sinun mielestäsi oikein, että FTC pelottelee yleisöä, esittää vääriä totuutta ja saa ihmiset pelkäämään todellisuutta, jota ei ole olemassa, vai pitäisikö virasto mielestäsi sulkea ja päästää eroon heidän väärin hankituista tuloistaan? Ajattele sitä, sillä minua ärsyttää ajatella, että tämä on Totuus, oikeus ja amerikkalainen tapa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *