December 7, 2023

Löysin todella hienon sovelluksen kuukausi sitten. Sitä kutsutaan Robin hoodiksi. Oletko kuullut siitä? Heidän tunnuslauseensa on sijoittaminen meille muille. Muistatko kuka Robin hood oli, eikö? Hän varasti rikkailta antaakseen köyhille. Se on idea Robin hoodin takana.

Vakavasti, jos olet epäröinyt astua osakemarkkinoille yksin, tämä on tapa tehdä se. Se on niin helppo aloittaa ja käyttäjäystävällinen. Mutta parasta Robin hoodissa on, että kaupankäynti on täysin ilmaista! Aivan oikein, 0 dollarin kaupankäyntimaksut. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa 100,00 dollarilla, kuten minä tein, ja kuluttaa sen kaiken osakkeisiin ilman noita 10 dollarin kauppakohtaisia maksuja, joita kaikki muut veloittavat. Vakavasti, aloita vain vähän ja pidä hauskaa sen kanssa. He jopa antavat sinun ostaa osakkeita heti, ennen kuin pankkisiirtosi on edes valmis! Nyt se on laillinen välitystoimisto, joten sinun on annettava heille kaikki henkilökohtaiset tietosi verotusta varten, mutta kaikki on erittäin helppoa perustaa. Voit käyttää heidän mobiilisovellustaan tai verkkosivustoaan.

Jos olen saanut sinut rekisteröitymään tai ainakin tarkistamaan sen, käytä viittauslinkkiäni saadaksesi ilmaiset osakkeet rekisteröityessäsi. Voit saada osakkeen, kuten Applen, tai jotain todella halpaa, mutta saat jotain. Sitten kun rekisteröidyt, saat oman viittauslinkin, jonka voit jakaa ystäviesi kanssa. Kun he rekisteröityvät, saatte molemmat ilmaisen osakkeen. Voit ansaita vain 500,00 dollaria ilmaisilla osakkeilla, mutta hei, 500,00 dollaria ilmaisosakkeissa on melko mahtavaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related News