December 7, 2023

Hyvän luottokelpoisuuden edut

Monilla amerikkalaisilla on luottopisteet 720 tai enemmän, mikä tarkoittaa, että he voivat nauttia hyvän luottokelpoisuuden eduista. Jos olet yksi heistä, tässä on hyvä luottotietosi.

Mikä tärkeintä, lainanantajat pitävät sinua luotettavana ja ovat halukkaampia myöntämään sinulle luottoa yleensä. Niiden avulla voit myös saada suuremman lainan paremmilla ehdoilla, alhaisemmalla korolla tai paremmalla maksujoustavuudella. Koska monet lainanantajat ovat valmiita työskentelemään kanssasi, voit valita laitoksen, jolta lainaat, ja etsiä lainanantajaa, joka tarjoaa parhaat ehdot. Sinun ei tarvitse päätyä jumiin kiinteään asuntolainamaksuun joka kuukausi, voit löytää suunnitelman, jonka avulla voit maksaa asuntolainasi takaisin silloin, kun se sinulle parhaiten sopii, ja jopa pyytää lainanantajaa luopumaan joistakin maksuista ja kuluista. He ovat luultavasti samaa mieltä, koska he eivät halua menettää sinua asiakkaana. Näin hyvä luotto todella säästää rahaa.

Hyvällä luotolla voit saada lainan, jossa sinun ei tarvitse antaa paljoa tietoja tuloistasi ja varoistasi, mikä auttaa suojaamaan yksityisyyttäsi. Joidenkin lainatyyppien kohdalla sinun ei tarvitse todistaa tulojasi, sinun tarvitsee vain ilmoittaa ne ja määritellä omaisuus. Joissakin tapauksissa sinun ei edes vaadita paljastamaan omaisuuttasi tai tulojasi.

Nykyään jopa vakuutusyhtiöt ja potentiaaliset työnantajat tarkistavat luottotietosi ennen kuin he päättävät työskennellä kanssasi, joten hyvä luotto voi myös auttaa sinua ansaitsemaan enemmän.

Luottohäiriön omaaville myönnetään yleensä pieniä lainoja, kun taas voit saada isomman summan, eikä sitä välttämättä tarvitse olla vakuudella. Hyvänä lainanottajana sinua pidetään pienempänä riskinä, varsinkin jos pankki on työskennellyt kanssasi aiemmin ja tietää, että sinuun voi luottaa. Pankit menettävät usein rahansa, kun lainanottaja joutuu vaikeuksiin, joten ne haluavat luoda pitkäaikaisia liikesuhteita asiakkaiden kanssa, jotka ovat aina ajan tasalla maksujen suhteen ja joiden taloudellinen tilanne on vakaa. Sinulle tämä tarkoittaa, että jos tarvetta ilmenee, saat tarvitsemasi rahat melko pian ja ilman suurta vaivaa.

Luottokorttisi myöntäjäsi luottaa sinuun myös enemmän, jos pisteytesi on parempi, joten olet todennäköisesti oikeutettu alhaisempiin korkoihin, korkeampiin luottorajoihin, erilaisiin palkkioihin ja alennuksiin. Hyvällä luottopisteellä voit neuvotella luottokorttisi ehdot aivan kuten neuvottelet lainastasi. Voit esimerkiksi pyytää luottokorttiyhtiötä luopumaan vuosimaksusta. Jos he kieltäytyvät, voit löytää toisen pankin, joka tekee tämän puolestasi voittaakseen sinut. Hyvän luottokelpoisuuden ylläpitäminen auttaa välttämään rangaistuksia ja ylimääräisiä maksuja laiminlyönnistä.

Jos et tällä hetkellä voi ylpeillä loistavalla luottotiedolla, yllä luetellut edut voivat motivoida sinua parantamaan luottotietojasi ja nauttimaan korkeamman pistemäärän eduista. Mitä pidempään ylläpidät hyvää luottoa, sitä enemmän saat etuja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *