October 4, 2023

Huono lyhennyslaina

Hanki huono tai huono luottolyhennyslaina välittömällä hyväksynnällä. Luotetut suorat lainanantajamme voivat saada sinut hyväksytyksi, kun muut lainayhtiöt tarjoavat sinulle apua. Tarkastellaanpa siis tarkemmin kuukausierälainoja, joilla on huono luotto. Lainatyyppejä on tarjolla monenlaisia. Osamaksulaina on yksi tällaisista lainoista. Se tarkoittaa lainoja, jotka maksetaan erissä sovitun ajanjakson aikana. Nämä maksut ajoitetaan usein vuosittain tai kuukausittain jne. Maksu kattaa yleensä tietyn osan velasta korkoineen.

Mitä ovat esimerkkejä osamaksulainoista?

Lainan määrä, korko ja lainaehdot ovat tekijöitä, jotka lainanottaja yleensä harkitsee. Autolainat ja henkilökohtaiset lainat ovat esimerkkejä osamaksulainoista.

Nämä lainat voidaan edelleen luokitella kahteen tyyppiin:

 1. Vakuuta lainat
 2. Vakuuta lainoja

Ainoa vakuudeksi annettu laina on asuntolaina tai autolaina. Ostettu asunto tai auto on käytössä vakuutena. Lainasopimuksen ehtojen mitätöiminen antaa pankille tai lainanantajalle mahdollisuuden takavarikoida omaisuutesi. Toisaalta vakuudettomassa erässä lainassa ei ole vakuuksia. Koska lainanantajan riski on suurempi, vakuudettomalla lainalla on korkeampi korko.

Voinko saada osamaksua huonolla luottoluokalla?

Osamaksulainan saaminen ei ole vaikea prosessi. Lainaajan on vain jätettävä lainahakemus. Lainanantaja arvioi lainanottajan taloudelliset tiedot ennen lainan hyväksymistä. Lainanottajan luottoluokitus antaa lainanantajalle mahdollisuuden arvioida riskiä. Jos hakemus hyväksytään, lainanantaja esittää lainanottajalle muutamia vaihtoehtoja riskin mukaan.

Kuinka haen osamaksulainaa?

Vaihtoehtoilla on erilaiset korot, käsirahat, lyhennysten määrä ja lainaehdot. Analysoi jokainen lainayhtiö ja löydä sinulle sopivin. Ainoa laina, joka voi nostaa korkoa ajan myötä, on asuntolaina. Yhteenvetona lainausprosessi on:

 1. Tarkista, oletko oikeutettu osamaksulainaan: Lainanantajan huomioimat tekijät osamaksulainaa varten ovat ikä, tulot, luottopisteet ja työllisyys.
 2. Lainan hakeminen: Lainaa voi hakea kolmella tavalla: verkossa, konttorissa tai puhelimitse.

Online : Lähetä hakemus tietosi täyttämisen jälkeen. Tämä palvelu on aina käytettävissäsi helpottamaan sinua. Ei ylimääräisiä kuluja ja prosessi on turvallinen, turvallinen ja helppo.

Vierailu sivuliikkeessä: Tuo kaikki tarvittavat asiakirjat ja keskustele lainavaihtoehdoistasi sivuliikkeen edustajan kanssa. Keskustele lainaprosessista ja selvitä yksityiskohdat.

Puhelimen kautta: Saat puhelimitse tarpeeksi tietoa lainaa varten.

Osamaksulainan edut

Osamaksulainalla on seuraavat edut.

Verrattuna muihin lainoihin voit odottaa lyhennyslainalle vakaan koron. Koska korot ovat kiinteät, sinun ei tarvitse huolehtia korkojen noususta.

Pitkäaikaisessa lyhennyslainassa on pienemmät kuukausierät, jotka on helpompi maksaa. Yhteistyössä lainanantajasi kanssa on mahdollista tehdä sinulle sopiva maksuaikataulu. Voit esimerkiksi valita pitkäaikaisen lainan, joka on helpompi maksaa pois.
Voit myös valita lyhytaikaisen lainan, joka maksaa kaikki velkasi aikaisemmin.

Toisin kuin palkkapäivälainassa, sinun ei tarvitse odottaa pitkää aikaa tietääksesi, onko lainasi hyväksytty vai ei.

Osamaksulainan haitat

Kaikilla hyvillä asioilla on aina negatiivinen puoli. Samoin osamaksulainoissa on muutamia haitallisia puolia.

 • Osamaksulaina sitoo sinua suorittamaan maksuja, koska olet velvollinen suorittamaan ne.
 • Vaikeasta taloudellisesta tilanteesta huolimatta joudut maksamaan lainan. Lainan osamaksun maksamatta jättäminen voi johtaa vakuuden takavarikointiin tai maksukyvyttömyyteen.
 • Jotkut lainanantajat perivät sakkoa lainan aikaisemmin maksamisesta.
 • Pitkäaikaisissa lyhennyslainoissa voi olla ajoittain vähemmän maksettavaa, mutta niillä on korkeampi korko.
 • Laina, joka on maksukyvyttömänä, vaikuttaa negatiivisesti luottotietoihisi.
 • Jos lainojen markkinakorko laskee, kiinteä korko pysyy samana. Siinä tapauksessa maksaisit enemmän kuin sinun pitäisi noudattaa osamaksulainasi ehtoja.
 • Kun olet allekirjoittanut ja hyväksynyt osamaksun ehdot, mitään lainan ehdoista ja osista ei voida neuvotella uudelleen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *