October 4, 2023
Hiihtää Breckenridgessä

Tämä Coloradon hiihtokeskus, joka tunnetaan hellästi nimellä Breck, on yksi suosituimmista hiihtolomakohteista. Ystävällisten paikallisten, upean maaston ja aidon ilmapiirin ansiosta sillä on vankka fanikunta ja se on lomakeskus, johon monet palaavat vuosi toisensa jälkeen.

Täynnä hahmoa

Tällä vuonna perustetulla entisellä viktoriaanisella kullankaivoskaupungilla on kiehtova historia ja aitouden tunne, jota mikään tarkoitukseen rakennettu lomakeskus ei voisi koskaan luoda uudelleen. Main Street -kadun varrella sijaitsevat viehättävät limivuoraustalot lisäävät kaupungin vetovoimaa ja fantastisen ystävälliset paikalliset lisäävät vieraanvaraista tunnelmaa. Kaupunki on myös loistava ostospaikka, ja sen kokoelma suksikauppoja, kahviloita ja itsenäisiä putiikkeja on riittävä syy viettää päivä pois rinteiltä. Kaupungin vilkas après-skene – (joka ei ole vilkas, vaan perheystävällisempi) on myös jotain odotettavaa, kun valitset yli 80 ravintolasta ja baarista, jotka etsivät linjatanssia villin lännen paikoissa (vain Salt Creekissä). – tarkista tämä), jotka ovat peräisin kultakuumeen ajoilta.

Houkutteleva majoitus

Parempi hinta-laatusuhde kuin läheiset lomakeskukset, kuten Vail, Breckenridge tarjoaa erinomaisen valikoiman kohtuuhintaisia majoitusvaihtoehtoja. Parhaat hiihtomahdollisuudet ovat Peak 9:llä tai sen lähellä, ja paikan päällä on monia palveluita. Beaver Run Resort sopii erinomaisesti perheille, kuten myös The Village, joka tarjoaa kaikkea uimisesta ja ostoksista luisteluihin. Majoitus Four O’Clock Runin lähellä, kuten Breckenridge Pine Ridge Condos, on yleensä erityisen hyvä hinta-laatusuhteeltaan, samoin kuin Main Street -kadun varrella, josta pääsee helposti kauppoihin ja ravintoloihin. Jos haluat työntää veneen ulos, kirjaudu sisään One Ski Hill Placeen, Breckin tärkeimpään luksuslomakohteeseen.

Loistava hiihto

Tämä yli 3000 metriä merenpinnan yläpuolella sijaitseva korkealla sijaitseva lomakeskus lupaa lumivarman kauden, joka voi kestää pitkään huhtikuuhun. Kaikille kyvyille sopivan maaston ansiosta voit odottaa kaikkea leveistä hoidetuista rinteistä (Peak 7 ja Peak 9 ovat erityisen hyviä) kulhoihin, kouruihin ja glade-hiihtoon. Myös Breckenridgeä hiihtävät freestylerit ovat luvassa: maailmankuulut lumipuistot, valtavia hyppyjä ja half-pipejä sekä uusi aloittelijaalue, jossa ensikertalaiset löytävät jalkansa. Breckin hiihtokoulut saavat myös korkeat pisteet, joten se on suosittu valinta perheille, ja erinomainen valikoima aloittelijoille sopii täydellisesti aloittelijoille tai niille, jotka tarvitsevat itseluottamusta. Lisäksi Breckenridgen hiihtopassilla pääset neljään muuhun lomakeskukseen Beaver Creek, Vail, Keystone ja Arapahoe Basin, joten hiihtopaikkojen loppuminen ei ole koskaan ongelma.

Uudenveroinen maasto

Tänä vuonna Breckin hiihtoalue kasvaa, ja Peak 6 lisää lomakeskukseen 543 hehtaaria lisää. Ensimmäiset 200 eekkeriä avattiin joulupäivänä 2013, ja kauden loppuun mennessä laajennus valmistuu: 400 hehtaaria hissillä toimivaa hiihtoaluetta, 143 hehtaaria vaellusta maastoon ja kaksi uutta hissiä, jotka muuttavat Breckenridgen Coloradon neljänneksi suurin hiihtokeskus. Yksi Pohjois-Amerikan suurimmista maastolaajennuksista, Peak 6:n tunnusmerkki Bliss on korkealla alppihiihto, keskitason kulhohiihto, joka on harvinainen herkku hiihtäessäsi.

Helppo pääsy

Ota suora lento kohteesta ja laskeudu Denver Internationaliin yhdeksän tuntia myöhemmin. Helpon kahden tunnin siirtomatkan päässä Breckenridge sijaitsee Coloradon keskeisellä Kalliovuorilla. Lomakeskuksessa liikkuminen on helppoa, ja useimmat paikat ovat kävelykelpoisia, ja säännöllinen bussiyhteys kuljettaa hiihtäjiä ja ostajia ympäri kaupunkia. Monet kiinteistöt, kuten One Ski Hill Place ja Doubletree Inn, tarjoavat myös ilmaisen yksityisen kuljetuksen. Jos haluat hiihtää yhdessä neljästä muusta hissilippuusi sisältyvästä lomakeskuksesta, on hyvä idea vuokrata auto, jotta saat todella paljon irti hiihtolomastasi.