June 1, 2023

Kansallisten tutkimusten mukaan useimmat malesialaiset tietävät, että hierontahoito voi lievittää stressiä ja kipua ja edistää heidän yleistä terveyttään.

Jos olet päättänyt käydä hieronnassa, mutta et ole käynyt sitä aiemmin, sinulla voi olla kysymyksiä siitä, mitä odottaa istunnon aikana.

Hierontaterapiayhdistys tarjoaa seuraavat tiedot ensikertalaisille hieronnan saajille:

Hieronnasta on hyötyä joko kokonaan tai osittain pukeutuneena. On sinun valintasi, riisutko osan vaatteistasi hierontaa varten. Vaatteiden riisumatta jättäminen vaikuttaa hieronnan hyötyihin varsinkin kun käytämme öljyhierontaa.

Hieronta ei saa olla tuskallista. Anna hierojalle täydelliset ja tarkat terveystiedot ja kerro tarpeistasi. Jos koet epämukavuutta joko hieronnasta tai ympäröivästä ympäristöstä, kerro siitä välittömästi terapeutille.

Erilaiset tekniikat voivat tarjota helpotusta erilaisiin kipuihin ja stressiin. Jokaista hierontatekniikkaa tai -muotoa käytetään saavuttamaan tiettyjä tuloksia kivun lievittämiseksi, joustavuuden, rentoutumisen tai yleisen terveyden vuoksi.

Keskustele terveystavoitteistasi terapeutin kanssa, jotta voit valita sinulle sopivan hierontahoito-ohjelman. Hierontaterapeutit on koulutettu suosittelemaan hierontamenetelmiä, jotka sopivat terveytesi ja fyysisiin tarpeisiisi.

On täysin OK puhua hierojallesi tai olla hiljaa. Joskus puhuminen voi olla tapa vapauttaa itseäsi tai avautua. Toisinaan hiljaa pysyminen voi olla tapa päästää irti ajatuksista tai keskittyä. Joskus ihmiset nukahtavat istunnon aikana.

Varaa aikaa kehosi säätämiseen hieronnan lopussa. Istu hitaasti ja juo runsaasti vettä.Etsi aina pätevä hieroja. on pätevä hierontaterapeutti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *