December 7, 2023
Hermes Vyöt Miehille Ja Naisille

Monet meistä kaipaavat designtuotteita. Suunnittelutuotteissa tiedetään olevan ylivertaista laatua, jota muut merkit eivät voi tarjota. Lisäksi design-esineitä pidetään investointiesineinä, koska ne eivät heikkene nopeasti ja ne voidaan myydä hyvällä hinnalla vielä muutaman vuoden kuluttua. Yksi suosituimmista ja halutuimmista suunnittelijoista on Hermes.

Hermes on muodin luksusbrändi, joka on erikoistunut huiveihin, solmioihin ja nahkatavaroihin, kuten vyöhön, kukkaroon ja lompakkoon. Kun muoti-ikonit aloittivat Hermes-tuotteiden urheilun, naiset kaikkialla maailmassa alkoivat himota ja ostaa Hermesiä. Hermes-hihnojen ja muiden tuotteiden suuren kysynnän myötä valmistajat alkoivat hyödyntää mahdollisuutta luoda jäljennöksiä ja A-luokan kopioita halutusta tuotemerkistä. Jos haluat säästää itsesi tilaamasta väärää Hermes-tuotetta ja haluat vain aitoja vöitä, näin voit määrittää todellisen väärennöksestä.

Pakkaus Yksi ilmeisimmistä tavoista selvittää, onko Hermes-vyö aito vai väärennetty, on sen pakkaus. Aidon Hermeksen pakkaus on oranssi ja se on sidottu mustalla nauhalla, johon on upotettu H-logo. Väärennetyt vyöt ovat eri pakkauksissa ja yleensä ilman laatikkoa.

Solki Toinen ilmeinen tapa tarkistaa aitous on vyön solki. Tutki sitä tarkasti ja huomaa valtavan eron. On itse asiassa suositeltavaa ottaa mukaan suurennuslasi, joka auttaa sinua tarkastamaan soljen tarkemmin. Aidon Hermeksen metallissa ei ole tahraa tai lohkeilua. Se loistaa loistavasti; ikään kuin sokaisisi sinua. Myös reunojen tulee olla sileitä, eikä valujälkiä näy. Hermes-soljet on myös valmistettu aidosta 24k kullasta, joka on päällystetty joko kullalla tai palladiumilla (jälkimmäinen on eräänlainen platina). Siksi, jos soljen kulumisen merkit eivät muistuta käytettyjen metallien väriä, se on merkki siitä, että vyö on epäaito tai väärennös.

Hermes-leima Hermes-leima tai logo on toinen tapa määrittää, onko vyö aito vai väärennös. Soljen alareunassa tulee olla leima ja sen tulee olla edessä (ei takana). Leiman tulee olla hyvin näkyvä ja selkeä, vaikka tarkastus ei olisikaan perusteellinen. Tarkista myös, kirjoittaako leimassa oikein sana Hermes. Väärin kirjoitettu etiketti on tietysti selvä merkki, että se on väärennös.

Tarkista, jos ostamasi Hermes-vyöt on edelleen vaikea määrittää, ovatko ne aitoja vai väärennettyjä, ota yhteyttä Hermes-myymälään. Voit tuoda vyön soljen ja kuitin perusteellista tarkastusta varten. Voit myös ottaa selkeitä kuvia, jos et halua ottaa sitä mukaasi.

Hermes on todellakin yksi tämän päivän halutuimmista luksussuunnittelijamerkeistä. Useimmiten tästä syystä monet valmistajat yrittävät jäljitellä ja luoda jäljennöksiä tästä tuotemerkistä. Säästä itsesi huijareilta ja tiedä, ostatko aitoja vai väärennettyjä Hermes-vöitä yllä mainituilla menetelmillä.