June 1, 2023

Aina on parempi valmistautua kuin katua lopussa. Koska elämä voi olla arvaamatonta, on tärkeää, että huollettavana olevilla henkilöillä, erityisesti puolisoilla tai lapsilla, on henkivakuutus, jotta heistä huolehditaan, kun olet poissa. Mutta oikean henkivakuutuksen valitseminen on vaikeaa ja valinnassa voi olla hämmennystä. Henkivakuutuspäätöstä tehdessä on siis tärkeää ottaa huomioon seuraavat asiat.

Numero yksi tosiasia, joka sinun on tiedettävä, on, että mitä nuorempi olet, kun yrität ostaa henkivakuutusta; sitä vähemmän se sinulle maksaa. Se on muuten nuorelle paljon halvempaa kuin vanhukselle. Vakuutusyhtiöt suosivat nuorempia ja terveempiä asiakkaita, koska he eläisivät pitkään ja maksavat heille edelleen rahaa. Lisäksi ikääntyneiden ihmisten prosessi voi olla työlästä ja monimutkaista. Heille kuukausimaksut ovat melko kalliita.

Kuten kaikki muutkin yritykset, myös henkivakuutus on yksi ja sitä tarjotaan sinulle, koska se tuottaa voittoa yritykselle. Vakuutusyhtiön myymä tuote on elämän hinta, joka on ainutlaatuinen ja lukematon. Koska yritysten on maksettava rahaa edunsaajille, se on heille kannattavampaa ja vähemmän riskialtista, jos elät pidempään. Tästä syystä vakuutuskustannukset ovat pienemmät nuoremmille kuin vanhemmille, joten hyödynnä tämä ja hanki paras ja pienin mahdollinen kuukausierä.

Jotkut vakuutusyhtiöt antavat alennuksen vakuutusmaksusta, jos he huomaavat asiakkaan noudattavan terveellisiä elämäntapoja, mikä tasoittaa tietä pidemmälle ikään. Asiakas voi neuvotella tällaisesta alennuksesta. On myös tarjouspaketteja, joissa palkkiot ovat alhaiset ja potentiaalisen asiakkaan tulisi tietää nämä kaikki. Joidenkin suurten vakuutusyhtiöiden tarjoama pakettisopimus on kokonaisvakuutus, jossa vakuutetaan paitsi asianomaisen henki, myös hänen yrityksensä, ajoneuvonsa ja talonsa yhdellä vakuutuksella alennettuun kuukausimaksuun.

Ottamalla tämän askeleen voit säästää sekä aikaa että rahaa. Saatat jopa saada henkivakuutuksen, jos sinulla ei ole rahaa ostaa sitä itse. Käyttämällesi yrityksellä voi olla mahdollisuus saada ryhmäpolitiikka, ja säästöt siirretään sinulle. Henkivakuutuksen hankkiminen tällä tavalla voi olla erittäin hyödyllistä sinulle, jos työskentelet vaarallisessa ammatissa, ja se voi myös auttaa sinua maksamaan kuukausimaksuja, joita et ehkä muuten pystyisi maksamaan.

Siksi on tärkeää tehdä läksyt ennen yrityksen ja henkivakuutuksen valintaa. Aloita nyt ja muista, että vakuutuksen ei pitäisi rasittaa sinua taloudellisesti nyt, vaan sen pitäisi jättää jotain perillisillesi silloin ja jos he tarvitsevat sitä myöhemmin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *