October 4, 2023

Yli 50-vuotiaana henkivakuutus voi tuntua mahdottomalta unelmalta. Jos sinun on huolehdittava iästäsi, yleisestä terveydestäsi ja useista muuttujista, jotka vaikuttavat määräaikaisen henkivakuutuksen kustannuksiin, voi olla vaikeaa nauttia siitä täysin ja saada siitä irti. Jos kuitenkin käytät tarpeeksi aikaa vaihtoehtojesi tutkimiseen, saatat olla tietoinen siitä, että sinulla voi olla enemmän valintoja elämänsuunnitelmissasi kuin luulit. Niin monet ihmiset uskovat, että koska he ovat tietyn ikäisiä, he eivät vain osta vakuutusta tai se on luultavasti paljon kalliimpaa kuin heillä on varaa. Todellisuudessa kumpikaan näistä ei ole totta.

Kun olet yli 50-vuotias, seniorihenkivakuutustuotteet ovat luultavasti paljon rajoitetumpia. Saatat kuitenkin löytää paljon vakuutussopimuksia ja palveluntarjoajia, jotka ovat varmasti valmiita työskentelemään kanssasi iästäsi riippumatta.

On jopa useita yrityksiä, jotka työskentelevät kanssasi ikäsi takia. Useat henkivakuutusyhtiöt ovat havainneet, että ne voivat tuottaa enemmän tuloja ja parempaa liiketoimintaa palvelemalla erikoisvakuutuksen ostajia, mukaan lukien yli 50-vuotiaat, yksinkertaisesti siksi, että ne pystyvät vastaamaan suurempiin tarpeisiin kuin tavallinen vakuutusyhtiö.

Määräaikainen henkivakuutus on vakuutus, joka voi tarjota sinulle kuolemantapauskorvauksen tietyn ajanjakson tai useiden vuosien ajan. Toimikausi on valintasi mukainen ja on yleensä 5-30 vuotta. Lisäksi nämä vakuutukset ovat tyypillisesti edullisempia tuolle 50 plus kuin elinikäiset tai muut henkivakuutukset. Sinulla ei ole sijoitusvaihtoehtoja tai etuja, jotka usein liittyvät muihin henkivakuutuksiin, mutta sinulla on kuolemantapauskorvaus, joka maksetaan puolisollesi ja lapsillesi sen jälkeen, kun olet mennyt hoitamaan viimeisiä kuluja ja antamaan heille rahoitusta turvallisuus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *