October 4, 2023
Hae Moottori Optimointi Seminaarit

Milloin ja missä?

On satoja ja ehkä tuhansia päteviä asiakkaita, jotka etsivät tavaroitasi ja palveluitasi verkossa. Jos organisaatiotasi ei ole listattu tärkeimpien hakukoneiden tulossivun ensimmäisellä sivulla, menetät valtavan mahdollisuuden hankkia asiakkaita, lisätä tuloja ja myyntiä sekä alentaa kulujasi. Lisäksi samat asiakkaat kääntyvät kilpailijoiden puoleen, jotka ovat listattuna sinua korkeammalla.

Search Engine Black Beltsin seminaariliiketoimintansa kautta SE Jones tarjoaa hakumarkkinoinnin koulutusseminaareja, joissa opetetaan taisteluissa testattuja ja hyväksi havaittuja prosesseja, joissa hahmotellaan selkeästi, mitä tarvitaan mielekkäiden hakukonesijoitusten saavuttamiseen ja laadukkaamman liikenteen ohjaamiseen verkkosivustollesi.

Koulutuksen päätteeksi kävelet pois kansioiden kanssa, jotka ovat täynnä esityksiä, luentoja, tarkistuslistoja ja erityisiä taktiikoita, työkaluja ja vinkkejä. Mikä tärkeintä, kun poistut seminaarista, tiedät heti kuinka parantaa hakusi sijoitusta. Tämän tiedon avulla organisaatiosi voi vangita ne tuhannet omaehtoiset potentiaaliset asiakkaat, jotka etsivät tuotteitasi ja palveluitasi verkossa, ja muuntaa heistä asiakkaita myynnin, tulojen ja liikenteen lisäämiseksi.

Hakumarkkinoinnin asiantuntijoina seminaareissa esiteltyä tietoa opittiin kuluneen vuosikymmenen aikana eri alojen yritysten kanssa työskennellessä. Jos toivot vaikuttavan tulokseesi, lisääväsi osaamistasi taitovalikoimaasi tai tarvitset vain apua ulkopuolisen toimiston valinnassa, toivomme sinun liittyvän joukkoomme. Olemme niin varmoja lähestymistapaamme hakumarkkinointiin, että tarjoamme rahat takaisin -takuun, jos et ole tyytyväinen.

Miksi hakukoulutusseminaarit ovat tärkeitä organisaatiollesi?
On satoja ja ehkä tuhansia itsepäteviä potentiaalisia asiakkaita, jotka etsivät tavaroitasi ja palveluitasi, ja suurin osa näistä mahdollisista asiakkaista aloittaa hakunsa hakukoneen avulla. Jos et ole hakukoneen ensimmäisellä tulossivulla, pätevät asiakkaat katsovat sen sijaan kilpailijaasi. Tämän seurauksena organisaatiollesi on valtavia etuja oppimalla hakumarkkinoinnin läpikotaisin.

Mitä ovat Search Engine Black Beltin koulutusseminaarit?

Search Engine Black Belts (SEBB), SE Jones koulutusseminaariosasto, tarjoaa hakumarkkinoinnin koulutusseminaareja, joissa opetetaan aika-testattuja ja hyväksi havaittuja prosesseja, joissa kerrotaan vaihe vaiheelta, mitä tarvitaan mielekkäiden hakukonesijoitusten saavuttamiseen ja laadukasta liikennettä verkkosivustollesi. Tällä laadukkaalla liikenteellä voi olla suora vaikutus markkinointialoitteisiisi, tulokseesi ja organisaatiosi menestykseen.

Mikä on Search Engine Black Beltsin (SEBB) koulutusseminaarilähestymistapa?

Koulutuslähestymistapa koostuu keskusteluista haun käyttäjien käyttäytymisestä ja kaikista tärkeistä vaiheista, joita tarvitaan, jotta saat perustan, jota tarvitset parantaaksesi järjestelmällisesti ja tehokkaasti hakusi sijoituksia ja lisätäksesi liikennettäsi. Koulutuksen päätteeksi kävelet pois kansioiden kanssa, jotka ovat täynnä esityksiä, luentoja, tarkistuslistoja ja erityisiä taktiikoita, työkaluja ja vinkkejä. Mikä tärkeintä, kun poistut seminaarista, tiedät heti kuinka parantaa hakusi sijoitusta.

Mikä on Search Engine Black Belts (SEBB) -koulutusseminaarien tavoite?

Seminaarin tavoitteena on antaa sinulle työkalut, joiden avulla voit vangita ne tuhannet omaehtoiset potentiaaliset asiakkaat, jotka etsivät tuotteitasi ja palveluitasi verkossa, ja muuntaa heistä asiakkaita myynnin, tulojen ja liikenteen lisäämiseksi. Seminaari antaa sinulle kokonaiskuvan hakumarkkinoinnista ja hakukoneoptimoinnista sekä suoraviivaista, käytännöllistä tietoa, joka auttaa sinua saavuttamaan tuloksia. Kukaan ei voi taata sinulle ykkössijaa jokaiselle kohdistamasi avainsanalle ja avainsanailmaukselle, mutta lähestymistapaamme käyttävät yritykset ovat osoittaneet dramaattista parannusta verkkoliikenteensä määrässä ja laadussa. Koulutuksen päätteeksi kävelet pois resursseja täynnä olevat kansiot ja tiedät heti, kuinka parantaa hakusi sijoitusta.

Menestyksen ennätys Rahat takaisin -takuu

Seminaareissa esiteltyä tietoa opittiin kuluneen vuosikymmenen aikana eri toimialoilla toimivien huippubrändien ja yritysten kanssa. Jos toivot vaikuttavan tulokseesi, lisääväsi osaamistasi taitovalikoimaasi tai tarvitset vain apua ulkopuolisen toimiston valinnassa, toivomme sinun liittyvän joukkoomme. Luotamme lähestymistapaamme hakumarkkinointiin ja tarjoamme rahat takaisin -takuun, jos et ole tyytyväinen.

Ota yhteyttä hakukoneeseen Black Belts

Pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä ilmoittautuaksesi koulutusseminaariin tai kysyäksesi mitä tahansa hakukoneen mustia vöitä koskevia kysymyksiä.