December 7, 2023
Erilaisia matkailuvinkkejä

Matkustaminen on erittäin jännittävää, mutta matkan suunnittelu ei yleensä ole yhtä hauskaa. Matkasi logistiikan selvittäminen ja sen varmistaminen, että kaikki on asetettu oikein, voi olla hämmentävää. Lue seuraavat vinkit auttaaksesi suunnittelemaan matkaa ja tekemään kaikkensa nauttiaksesi siitä.

Vinkkaa kellopojalle ja taloudenhoitajalle, kun yövyt mukavassa paikassa. Sinun pitäisi maksaa bellhopille noin dollari per laukku, jota he kuljettavat. Jos voit antaa näille ihmisille juomarahaa asianmukaisesti, huomaat, että sinulla on parempi suhde hotellin henkilökuntaan oleskelusi aikana.

Kansallispuistojen lipun hankkiminen on hyvä idea, jos vierailet puistoissa usein. Lippu maksaa 50 dollaria, ja sitä voi käyttää missä tahansa puistossa vuoden ajan.

Jos ajat määränpäähäsi, vaihda kuljettajaa usein. Jos pysyt ratin takana, kunnes olet uninen tai uupunut, lisäät todennäköisyyttä joutua onnettomuuteen. Älä jatka ajamista väsyneenä, vaan pidä tauko! Jos mahdollista, vaihda kuljettajaa muutaman tunnin välein. Jos olet ainoa kuljettaja, pidä usein taukoja. Tämä auttaa kaikkia kuljettajia väsymään niin, etteivät he voi ajaa tehokkaasti.

Kerro lapsillesi lentokentän turvallisuudesta. Selitä heille koko prosessi ennen kuin tulet lentokentälle. Muista pysyä lapsesi lähellä koko ajan, kun hän käy turvatarkastuksen läpi, ja jos mahdollista, anna joku ryhmäsi aikuisista käydä läpi ennen häntä, jotta he näkevät, kuinka helppoa se on.

Et halua odottaa, kunnes olet risteilyaluksella tietääksesi, että tulet merisairaaksi. Odottaminen, kunnes olet jo risteilyllä, voi olla kauheaa. Merisairaus voi pilata matkasi pitämällä sinut vuoteessa suurimman osan siitä. Jos tiedät etukäteen, voit ostaa lääkkeitä merisairauteen ja ottaa sen mukaan.

Voit nähdä eksoottisia eläimiä ja kasveja aavikon ikimuistoisissa ja merkittävissä maisemissa. Vierailu autiomaassa on henkeäsalpaava tapahtuma, erityisesti niille, jotka eivät ole koskaan aikaisemmin tehneet sellaista, ja sitä ei kannata jättää väliin.

Käytä yksinkertaisia slip-on kenkiä lentämistä varten. Sinun on otettava ne pois turvatarkastuksen aikana. Mukavuus on äärimmäisen tärkeää. Istut paljon, joten suuri tuki on tarpeetonta. Sandaalit tai varvastossut ovat jalkineita, jotka ovat ihanteellisia lentomatkoille.

Muista, että hotelleissa voi majoittua paljon ihmisiä. Kun yövyt hotellissa, ole kohtelias naapureitasi kohtaan ja varo, ettet paiskaa ovia tai ole liian äänekäs. Vaikka on iltapäivällä, on mahdollista, että joku haluaa hiipiä kissantorkkuun tai yrittää päästä yli jet lagista. Sinun ei tarvitse olla täysin hiljaa, vain kunnioittaa niin paljon kuin voit olla.

Tilaa jokaisen lentoyhtiön sähköinen uutiskirje. Heidän online-uutiskirjeensä sisältävät usein viime hetken alennuksia, erikoistarjouksia ja muita tarjouksia, joita ei tarjota muille kuluttajille. Kun olet suunnitellut lomasi, voit peruuttaa näiden uutiskirjeiden tilauksen.

Voit pitää matkustushäiriöt mahdollisimman vähäisinä käyttämällä tämän artikkelin vinkkejä ja nauttiaksesi vaivattomasta matkasta. Olet paljon onnellisempi määränpäässäsi, kun huomaat säästäväsi paljon rahaa menettämättä nautintoa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *