October 4, 2023

Vaimoni osti noin viikko sitten Amazon-tarjouksesta äänimaisemat -jutun, koska hän on oppinut arvostamaan valkoista kohinaa nukkuessaan. Ja vaikka se kuulosti lupaavalta ja siinä on automaattisesti säädettävä valkoisen kohinan ruiskutus sisäänrakennettujen ääniraitojensa päälle, tässä mallissa oli pieni virhe.

Sen luoma suosikkiäänimaailmamme on Ocean Beach -ääni. Niitä on kaikkiaan 10 ja Meadow on luultavasti toinen suosikkimme. Mutta olen varma, että jos Jeniveellä olisi druthers, hän kuuntelis eniten Ocean-kappaletta.

Sleep or Torment: Ocean Death Ray vs Peaceful Meadow

Ensimmäisenä yönä, kun saimme sen, hän laittoi sen Oceanille ja nukahti rauhalliseen uneen. En ole varma kuinka paljon myöhemmin, ehkä 20 minuuttia myöhemmin, hätkähdyimme ääneen, jota voidaan kuvailla vain ääneksi, joka sai minut ajattelemaan, että muukalaiset olivat juuri lähentyneet Maan kiertoradalle ja hyökkäsivät nyt kaikkeen ja kaikkia kohtaan kadullamme. jättiläisvihreä laser, joka teki valtavan lävistävän äänen.

Tämä on kirjaimellisesti se kuva, mitä minulla oli tapahtuvan, kun heräsin tähän muuten rauhalliseen äänimaisemaan.

Haittoja: Joten nyt hän vastaa laitteen palautuksesta ja kysyi minulta, kuinka kuvailisin, mikä vika oli ja miltä se kuulosti. Ajattelin hetken ja sanoin: “Se on valtameren ääni, joka on ajoittain täynnä ‘jättiläisvihreää-sykkivää-laser-tuhoavaa maata’ -ääntä. Hän pysähtyi hetkeksi ja sanoi: “Joo, siltä se melkein kuulosti.” Tyttäremme Shaylee nauroi ja tuhahti “joo se tekee”.

Plussat: Nyt kääntöpuolella olemme nauttineet Meadow-radasta koko viikon. Mutta viime kädessä uskomme, että 100 dollarilla plus taalalla on tärkeää saada myös Ocean-rata toimimaan…Etkö?

Sivuhuomautus: Tämä on uusin unta parantavien aineiden sarja, joihin vaimoni on ryhtymässä. Hänen viimeinen ennen tätä oli Zeo-unikone. Se on itse asiassa aika siisti kone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related News