December 7, 2023
Disney loma lasten kanssa

Amerikkalaisten vanhempien yksi unelma on viedä lapsensa matkalle Disney Worldiin Floridaan. Loma osoittautuu ajoittain erittäin vaikeaksi vanhemmille, koska heidän täytyy säästää läpi vuoden, jotta he voivat käyttää lomakohteen matkaa, ja sitten on myös oleskelun kulut, jotka on laskettava. Mutta he ovat valmiita tekemään kaiken, jotta he voivat näyttää lapsilleen linnan seinien sisällä tarjottavat ilot, kuten Disney World.

Halvimmilla Disney World -lomilla on leikkaus ja pennien nipistäminen, minkä vanhemmista tulee asiantuntijoita, kun he ovat valmiita pakkaamaan ja lähtemään huviretkille. On joitain seikkoja, jotka on pidettävä mielessä, jotta voit hyödyntää halvimmat Disney World lomansa ja silti pitää hauskaa.

Päätä budjettisi On tärkeää suunnitella etukäteen, kuinka paljon rahaa sinulla on varaa käyttää lomaasi, ja työskennellä sen eteen. Kun olet määrittänyt tämän luvun, voit suunnitella matkasi samalla tavalla. Ei ole järkevää mennä matkan aikana yli laidan luottokortilla ja palata sitten takaisin velkapinoon. Osoita varoja matkan eri osa-alueisiin, jotta voit hoitaa kaikki perusasiat ja käyttää ylijääneet satunnaiseen tuhlaamiseen.

Kun varaat lentoja, tarkista kyseiset tarjoukset äläkä odota viimeistä hetkeä varataksesi lippusi. Tai jos Orlando on vain muutaman tunnin päässä, katso, voitko ottaa omasi ja ajaa sen alas, näin säästät lentoliput ja sinulla on ajoneuvo Disney Worldin kiertämiseen.

Majoitus ja ruoka Suurin osa halvimmista Disney World -lomistamme on yöpymispaikka ja eri vaihtoehtojen hinta. Jos et ole erityisen tarkka paikasta, voit yöpyä yksityisessä kodissa tai mökissä, joka on erittäin mukava ja kodikas. Tällä tavalla voit säästää rahaa, mutta muista Disney World -teemapuistoihin menemisestä ja sieltä pois syntyneet kustannukset. Varaa majoituksesi hyvissä ajoin, niin saat ennakkotarjoukset ja erilaiset alennukset.

Koska useimmat niistä, jotka haluavat edullisen ja stressittömän Walt Disney World -loman ja vierailun erilaisiin teemapuistoihin, erityisesti Magic Kingdomiin ja The Tree Of Lifeiin, sinun on varattava vähintään päiviä. Tämä tarkoittaa, että paljon enemmän kustannuksia yöpymispaikallesi ja ruoallesi, ja vaatii valtavasti itsehillintää, jotta et anna periksi kiusauksille puistossa. Muista tuoda ruokaa kotoa tai valmistaa mökillä, jossa yövyt, säästääksesi rahaa. Jos pienellä ylimääräisellä vaivalla voit tarjota lapsillesi mahdollisuuden nauttia ajeluista ja seikkailuista, niin miksi ei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *