October 4, 2023
Denverin

Denverin

Environmental Services on ympäristötietoinen yritys, joka tarjoaa denverin asukkaille erinomaisia katto- ja terassiurakointipalveluita. Denverin katto- ja terassiurakoitsijamme käyttävät ympäristöystävällisiä materiaaleja asiakkaiden katto- tai terassitarpeisiin ja voivat entisöidä kaikki asuinrakennukset kokonaan. Haluaapa asiakas kotinsa kunnostusta tai korjausta, ympäristöpalvelut voivat auttaa asunnonomistajia kaikkialla Denverissä muuttamaan nykyisen talonsa turvasatamaksi.

Voimme maksimoida vakuutuskorvausetuudet, jotta asiakkaat voivat palauttaa kotinsa täysin sen jälkeen, kun se on vaurioitunut missä tahansa luonnonkatastrofissa. Jokainen kansi- ja kattoasentajamme on trex-sertifioitu asentaja, ja yrityksemme käyttää kaikkein kehittyneintä ohjelmistoa tarjotakseen asiakkaille realistisen kuvan uudesta katostaan, terassistaan tai terassistaan. Jos haluat lisätietoja urakointipalveluistamme, ota yhteyttä toimistoomme!

Exterior Restoration & Decking -yritys Denverissä

Oletko kaivannut terassia, joka korostaa kotisi kauneutta? Transcend-dekit ovat 100 % muokattavissa ja niillä on uskomattomia ominaisuuksia ja ominaisuuksia, kuten:

Käytännössä tuhoutumaton kuori.
Verraton haalistumista, tahroja, naarmuja ja hometta kestävä viimeistely.
Erittäin vähän huoltoa vaativa.
Vertaansa vailla oleva puun syyn kauneus.
Joitakin muita tarjoamiamme ulkotilojen entisöintimuotoja ovat seuraavat:

komposiittiterassissa yhdistyvät ylellisyys ja toimivuus luodakseen kauniin lisän kenen tahansa kotiin. Ne on valmistettu puukuidusta ja muovista lankkuksi, joka vaatii vähemmän huoltoa ja jonka käyttöikä on yleensä pidempi kuin puiset terassit. Komposiittiterassi ei ime sisään tai luovuta kosteutta, joten se ei kutistu tai turpoa kuten puuterassi.

Jos asiakas haluaa perinteisempää tunnelmaa, voimme asentaa puiset terassit. Puuterassi on vahva, luonnollinen terassi, joka on helppo asentaa ja tuntuu upealta paljaiden jalkojen alla. Vaikka puinen terassi vaatii enemmän huoltoa kuin muut terassit, se on kaunis ja voi kestää useita vuosia, jos sitä hoidetaan oikein. Puuterassilla voidaan käyttää monia erilaisia puutavaratyyppejä, mukaan lukien painekäsitelty puutavara, punapuu ja länsimainen punasetri tai trooppinen lehtipuu.

Asiakkaat, jotka eivät halua tunkeutua takapihansa tilaan, voivat haluta rakentaa takapihalleen kiviterassin. Kiviterassit ovat pitkäikäisiä, viehättäviä ja huoltovapaita, ja ne voidaan valmistaa kaikenkokoisiin tai -muotoisiin takapihalle sopiviksi. Palvelut tarjoavat monia erilaisia kivilajeja ja värejä, joiden avulla voidaan luoda persoonallinen taideteos.

Tarjoamme myös james hardie sivuraidetta, joka voi lisätä kodin arvoa, kauneutta, turvallisuutta ja kestävyyttä. James Hardie sivuraide on valmistettu sementtilevyistä ja se on erittäin vähän huoltoa vaativa, siinä on tehtaalla paistettu väri, joka varmistaa tasaiset sävyt ja kestää sään vaativimmissakin olosuhteissa. Denverin ympäristöurakoitsijamme voivat asentaa James Hardyn sivuraidetta suojaamaan kotia tulipaloilta, hurrikaaneilta, rakeilta, termiiteiltä, mätäneeltä ja monilta muilta mahdollisilta ongelmilta.

Ympäristöpalvelut voivat asentaa energiatehokkaita ikkunoita alentaakseen yksilön lämmitys- ja jäähdytyskustannuksia sekä parantaakseen kodin viihtyvyyttä. Tarjoamme u-arvoltaan alhaisimpia energiatehokkaita ikkunoita, ja ne, jotka haluavat asentaa energiatehokkaiden ikkunoiden huoltoon, ovat maksimoineet ikkunoidensa suorituskyvyn.