October 4, 2023

Autovakuutuksen hankkiminen

Hanki ilmainen online-autovakuutustarjous, sinun tarvitsee vain täyttää yksinkertainen lomake. Tämä verkkosivusto tarjoaa sinulle välittömiä tarjouksia useilta autovakuutusyhtiöiltä. Voit jopa ostaa autovakuutuksesi turvallisesti verkossa. Ostaessasi autovakuutuksia verkossa, voit löytää kilpailukykyisimpiä autovakuutustarjouksia useilta johtavilta autovakuutusyhtiöiltä, mikä säästää sekä aikaa että rahaa. Pyydä tarjous nyt! On helppo löytää edullisia autovakuutuksia, jotka vastaavat henkilökohtaisia ja taloudellisia tarpeitasi. Hanki ilmaiset autovakuutustarjoukset useilta myyjiltä ja vertaa hintoja!

Hanki luottopisteesi ennen autolainan hakemista

Luottoraportissasi olevat vakavat virheet voivat johtaa luoton epäämiseen tai huonoihin autolainoihin. Sekä korkeammat korot, kun sinulle myönnetään luottoa. FTC suosittelee, että tarkistat luottotietosi vuosittain.

National Association of Public Interest Research Groupin tutkimuksessa havaittiin, että joka neljäs luottoraportti sisältää virheitä, jotka ovat tarpeeksi vakavia aiheuttamaan luoton epäämisen. Ja lähes 79 prosenttia kaikista luottotiedoista sisältää jonkin tyyppisiä virheitä, kuten virheellisiä päivämääriä tai kirjoitusvirheitä.

Jos luottoraportissasi on virheitä ja onnistut saamaan luottoa tai oikeutettua lainaan, on erittäin hyvä mahdollisuus, että sinulta veloitetaan korkeampia korkoja. Sinulta voidaan myös yksinkertaisesti evätä luotto, autolainat, autovakuutus, sairausvakuutus tai jopa oikeus avata pankkitili tai käyttää pankkikorttia.

Varmistaaksesi luottotietosi oikeellisuuden ja suojataksesi itsesi identiteettivarkauksilta, on suositeltavaa hankkia kopio luottoraportistasi vähintään kerran vuodessa.

Voit saada kolmen toimiston raportin. Kolme luottotoimistoa ylläpitävät luottotietoja lähes 90 prosentista amerikkalaisista pankeista, muista velkojista ja julkisista tiedoista, kuten oikeudenkäynneistä, konkurssihakemuksista, veropantituksista ja oikeuden tuomioista. Tiedostoja myydään rutiininomaisesti luotonmyöntäjille, vuokranantajille, työnantajille, vakuutusyhtiöille ja muille, jotka ovat kiinnostuneita kuluttajan luottotietojen tarkistamisesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *