October 4, 2023

Alla olevassa tutkimuksessa tarkastellaan aiheita, joita asuntolainakysymyksiä käsittelevät ihmiset käsittelevät päivittäin tukeakseen heidän pyrkimyksiään olla tuottavampia.

Oletko joutunut hämärään siitä äärimmäisestä edistymisestä, jonka tarkoituksena on antaa sinun hyödyntää arvoa? Vaihtoehdot näyttävät loputtomalta, vaikka niiden ei tarvitse olla “liian hyvä asia”. Ensimmäinen askel oikean online-asuntolainan valinnassa on päättää, millä tavalla tarvitset rahaa. Nämä seuraavat ennakkovaihtoehdot on kuvattu siinä mielessä, jos tarvitset rahaa kertakorvauksena, joka on ihanteellinen lyhytaikaisiin tarpeisiin, kuten talon remontointitapahtumiin ja/tai lomaan, tai muuten pienempiin, asteittain nostettuihin nostoihin, jotka ovat parasta koulun lukukausimaksut.

Cash-out Jälleenrahoitus-kertasumma

Siinä tapauksessa, että etsit kokonaista rahaa ja lisäksi alkavien asuntolainojen korot ovat alhaisemmat, käteisrahoitus on hyvä valinta. Se sisältää ensimmäisen asuntolainasi uudelleenrahoituksen ja sitten oman pääoman kertasumman nostamisen. Tämän ansiosta sulkemispalkkiot ovat korkeammat kuin toisen asuntolainan. Vaikka ensimmäisten asuntolainojen hinnat ovat alhaisemmat kuin mitä sinulla on tällä hetkellä, saatat päätyä hattutemppuun: pienempi kuukausimaksu, yliaikaiset karttumissäästöt sekä varallisuus, joka sinulla on oltava. Tämän kaltaisen “hattutempun” avulla taloudellinen elämä ei ole kuin ohuella jäällä luistelua.

Asuntolainan kertasumma

Tämä online-kiinnitys säilyttää staattisen arvon lisättynä ajanjaksolla, ja samoin kuin sen sisar, asuntopääomalaina, sitä pidetään “toisena asuntolainana”. Koska ensisijaiset kiinnitykset on lopetettava “ensimmäisenä”, siinä tapauksessa, että lainanantaja on joutunut purkamaan talon ennakkomaksun laiminlyönnin vuoksi, lainanantajat soveltavat hieman korkeampaa korkoa myöhempien kiinnitysten puolesta. Kuitenkin, jos alkuperäinen asuntolainasi on alhaisempi, kiinteistölainat voivat olla täydellisiä kertasumman rahan nostoon.

Home Worth Credit Source – Inkrementaaliset rahakokoelmat

Kotipääoman luottoraja, joka on samanlainen kuin online-asuntolainat, säilyttää suuremman koron kuin ensimmäinen asuntolaina. Se on suosittu vaihtoehto henkilöille, jotka haluavat hyötyä tavallisista maksuista, jotka laajenevat tietyn ajan kuluessa. Lainaajat, jotka joutuvat maksamaan korkeakouluopetuskuluja, valitsevat Home Equity Credit Sourcen, koska ne toimivat samalla tavalla kuin luottokortit: Säilytät ennalta asetetun luottorajan, jota voit nostaa tarvittaessa. Sinulle vain lasketaan korko käyttämäsi summan perusteella, ja korko on yleensä samanlainen kuin prime-lainausarvo, joka on olemassa suhteellisen vakaana.

Nämä ovat kolme suosituinta tapaa muuttaa asunnon arvo rahaksi. Sinun tarvitsee vain tehdä päätös, haluatko koko summan vai muutoin säännöllisiä nostoja. Kun teet tämän päätöksen, katso yleiset säännöt tämän jälkeen. Tämän pitäisi heikentää sitä mahtavaa lainausvaihtoehtojen maailmaa online-asuntolainoille, joka täyttää kaikki tarpeesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *