October 4, 2023

Asuntolaina myönnetään omistajalle, joka haluaa panttaa asuntonsa oman pääoman toisen asuntolainauksen tai kiertävän laina-ajan vakuudeksi. Tällaisesta rahoituksesta on tullut tavallista viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana räjähdysmäisesti nousevien asumiskustannusten vuoksi, mikä on tuonut valtavasti arvoa useimpiin tämän osavaltion taloihin. Asunnonomistajat huomaavat, että heillä on kaksin- tai kolminkertainen summa, ja he lunastavat sen, mutta eivät myy taloja. Asunnonomistaja voi saada kiinteistölainoja nopeasti ja helposti, eikä hänellä tarvitse olla täydellistä lainaushistoriaa hyväksyttäväksi.

Avun saaminen tällä tavalla antaa asukkaalle tavan varautua asioihin, joilla ei ole lainakohtaisia vaihtoehtoja, kuten mukavuusostokset, matkat, jääkaapit ja astianpesukoneet sekä kotimaiset DYI-projektit. Lainanhakija voi käyttää rahansa mihin haluaa. Suurin osa asuntolainasta edellyttää koron maksamista lykkäysjaksolta, joka kestää 3 kuukaudesta 5 vuoteen. Jos omistaja laittaa asunnon markkinoille, hänen on ensin maksettava takaisin alkuperäinen asuntolaina ja sitten lainanantajalle.

Perinteiset siltalainat on nimetty osuvasti, koska ne on tarkoitettu auttamaan ihmisiä kuromaan taloudellista kuilua kodin ja toisen välillä. Jos esimerkiksi ostat uuden asunnon ennen vanhan myymistä, voit lainata rahaa siltalainalla maksaaksesi esimerkiksi kaksinkertaiset asuntolainamaksut, uuden kiinteistön käsiraha, sulkemiskulut, muuttokulut ja välittäjän kulut.

Siltalainojen korot ja lyhennyserät ovat kalliita ja voivat osua syvälle taskuusi juuri silloin, kun yrität säästää käteistä. Ei niin kallis vaihtoehto siltalainan turvaamiseksi on käyttää sen sijaan asuntolainaa.

On yksi tärkeä sääntö, johon sinun tulee kiinnittää huomiota siinä tapauksessa, että harkitset tätä polkua: täytä asuntolainahakemus ennen kuin laitat talosi myyntiin. On lainalaitoksia, jotka antavat sinulle asuntolainaa, jos koti on listattu, mutta ne ovat harvinaisia.

Järjestä siis kotipääomalainasi sulkeminen ennen kuin listaat kiinteistösi markkinoille. Kun asuntolaina on voimassa, voit säästää pääomaa ja laittaa kotisi markkinoille. Valitse laina, joka mahdollistaa vain koronmaksun – ilman pääomaa – vahvistaaksesi lyhytaikaista kassatilanteesi.

Jos kiinteistösi myydään kuukauden tai kahden sisällä, saatat joutua suorittamaan vain yhden pienen maksun ennen sen sulkemista. Sulkeessasi maksat takaisin online-asuntolainat ja olet valmis. Pohjimmiltaan olet ylittänyt sillan ennen kuin olet edes päässyt sille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *