December 6, 2023

Artikkelien kirjoittaminen ja lähettäminen artikkelihakemistoihin on loistava tapa rakentaa saapuvia linkkejä. Tämä johtuu siitä, että kaikkien artikkelien jakelusivustojen avulla voit sijoittaa artikkelisi alaosaan linkkejä verkkosivustollesi.

Kirjoita e-Kerja

E-kirjan kirjoittaminen ja sen lahjoittaminen ilmaiseksi on loistava tapa rakentaa itsellesi profiili alasi asiantuntijana sekä rakentaa laadukkaita käänteisiä linkkejä. Voit sijoittaa e-kirjan tekstiin niin monta käänteistä linkkiä kuin haluat, ja sitten sinun tarvitsee vain saada muut sivustot isännöimään se ja asettamaan se käyttäjiensä saataville. Ilmaisia e-kirjoja varten on useita e-kirjahakemistoja.

Videomarkkinointi

Aivan kuten artikkelimarkkinointi, videomarkkinointi on videoiden luomista ja niiden lähettämistä lukuisiin videohakemistoihin, kuten YouTube. Voit sijoittaa hyperlinkin videon kuvauksen alkuun.

On pari muuta tapaa, joilla voit tehdä verkkosivustostasi niin, että se indeksoidaan päivissäSivuston arkkitehtuuri on erittäin tärkeä. Yleensä kolmen tason järjestelmä on suositeltava erityisesti pienille ja keskikokoisille verkkosivustoille. Tämä tarkoittaa, että jokin sivuistasi on vain kahden painikkeen napsautuksen päässä, eli voit siirtyä etusivultasi toiseen luokkaan mille tahansa verkkosivustosi sivulle. Tämä on ihanteellinen hakukonerobotille, joka haluaa pystyä navigoimaan sivustolla helposti. Toinen tärkeä osa sivuston arkkitehtuuria on sisäinen linkitys, joka on linkittäminen sivustosi sivulta toiselle. Hakukonerobotti haluaa löytää tiensä sivustollasi seuraamalla linkkejä, joten pakota se sijoittamalla linkkejä tekstiin sekä kuviin ja navigointipalkkeihin. Koripolun käyttö on toinen loistava tapa jakaa sivustosi helposti saavutettaviin luokkiin.

Luo XML-sivustokartta, tämä sivustokartta, joka on vain hakukoneen käytettävissä. Voit luoda sellaisen useilla ilmaisilla työkaluilla. Se on periaatteessa luettelo kaikista sivuista, jotka haluat indeksoida sivustossasi, ja niiden tärkeydestä. Lähetät sivustokartan hakukoneeseen heidän verkkovastaavan osiosta, ja he priorisoivat robottinsa vierailut sivustollesi. Se siirtyy ensisijaisesti tärkeille sivuille, jolloin ne indeksoidaan todennäköisimmin.

Älä murehdi liikaa indeksoinnista, jos sinulla on korkealaatuista sisältöä ja verkkosivusto, joka on hakukoneen ohjeiden mukainen, jolloin suurin osa sivustosi sivuista on indeksoitu ja ne näkyvät luonnollisissa hakutuloksissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *