June 1, 2023

Elinikäinen matkustaminen on monien ihmisten unelma kaikkialla maailmassa, mutta harvat valitsevat matkustamisen elämäntavan yhden vahvan argumentin vuoksi – miten ansaitsen rahaa matkustaessani? Kuinka matkustaa ja työskennellä? No, jos työsi ei ole sidottu paikkaan tai toimistoon (taiteellinen ammatti, työ IT-alalla jne.), tämä ei ole iso juttu. Mutta entä jos se tekee? Sitten sinun on löydettävä vaihtoehtoisia tulonlähteitä matkojen maksamiseen. Yksi niistä, ja yksi suosituimmista, on antaa yksityisiä kielitunteja. Tänään valmistelen 5 yksinkertaista neuvoa yksityisopiskelijoiden löytämiseen.

  1. Itseluottamus ja hyvät tavat

Se todella houkuttelee ihmisiä ja auttaa sinua myymään itseäsi! Jos olet pätevä kieltenopettaja, itseluottamuksen ei pitäisi olla ongelma. Mutta vaikka et olisikaan, voit helposti löytää ihmisiä, joiden on vain parannettava keskustelutaitojaan ja jotka maksavat mielellään vain keskustelusta äidinkielenään puhuvan henkilön kanssa.

  1. Mene sinne, missä opiskelijat ovat

Mene paikkoihin, joissa englannin oppimisen kysyntä on suuri. Suositut lomakohteet, suuret kaupungit ja kaupungit, joissa on sotilastukikohtia ovat hyvä valinta, kun taas pienet kalastajakylät ja vuoristossa piilossa olevat maalaukselliset kaupungit tuskin tarjoavat sinulle opiskelijoita… Jätä nämä kohteet matkasi sille osalle elämästäsi, kun laukkusi on täynnä sekä pankkitilisi.

  1. Mainosta

Yksityisten kielituntien antaminen on eräänlaista pienyritystä ja sillä on samat säännöt. Jos et mainosta, et saa asiakkaita. Se voi olla suusta suuhun, lentolehtisiä, digitaalista mainontaa jne. Hieno kuva mainoksessasi sekä aiempien opiskelijoiden suositukset toimivat aina hyvin.

  1. Kilpaile

Arvioi kilpailijoiden tarjouksia: löydä heidän vahvuutensa ja hyödynnä niitä. Luo oma ainutlaatuinen ja houkutteleva tarjouksesi.

  1. Ole joustava

Ilman mahdollisuutta leikata ja vaihtaa luokkaa, matkustaa pois naapurustoltasi tai valmistaa oppitunteja lainatulla ajalla et koskaan saa hyvää mainetta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *