December 6, 2023

3 harjoitusta lihasten rakentamiseen: Kaikki haluavat täydellisen vartalon, mutta vain harvat ovat valmiita työskentelemään sen eteen. Et yksinkertaisesti voi saavuttaa täydellistä kehoa muutamassa päivässä. Se vaatii kovaa työtä, kärsivällisyyttä ja omistautumista. Vaikka kuntosalille liittyminen on aina hyvä valinta, mutta mikään kuntosali ei ole tekosyy huonokuntoiselle. On olemassa useita harjoituksia, joita voit tehdä kotonasi ilman laitteita. Jos teet 4 sarjaa näitä harjoituksia säännöllisesti, näet tulokset 4–5 viikossa.

3 harjoitusta lihasten rakentamiseen

Tässä on 3 harjoitusta, joiden avulla saat haluamasi vartalon muodon mukavasti kotonasi ilman erikoisvarusteita.

Kävely ja juoksu: Et tarvitse kalliita elliptisiä tai juoksumattoja, vain kaksi jalkaa ja hyvät juoksukengät. Kun keskität 80 % energiastasi kardioharjoitteluun, huomaat suuren muutoksen, kuten Ashley Marriott, kuntovalmentaja ja Book Dump Your Trainerin kirjoittaja Los Angelesissa.

Katsokaa pyöräilijöitä ja juoksijaa, he eivät harjoita pistetreeniä, he vain harjoittelevat kardioa, hän lisäsi. Useimmat, elleivät kaikki kuntolehtien henkilöt, joilla on upeat vatsat, ovat uimareita, juoksijoita ja urheilijoita. He pitävät ruokavalionsa puhtaana ja saavat hyvän määrän kaloreita kardiolla.

Ashley Marriott on yhden yksinkertaisen tempun suuri kannattaja, vedä napasi ytimeen kardiotreenin aikana. Jopa juoksuasi, älä keskity vain kardioharjoitteluun, vaan ajattele vatsalihaksia ja vedä ne sisään ja näe siitä lisääntynyttä voimaa.

Kuinka esiintyä

Kokeile vain juosta hidasta hölkkää tai kävellä nopeaa leikettä 15-30 minuuttia aloittaaksesi, lisää 5 minuuttia joka viikko.

Kyykky: Kyykky on paras harjoitus, jonka voit tehdä. On helpompaa edetä kovempaan versioon ajan myötä, ja sillä välin parantaa muotoasi parempien tulosten saavuttamiseksi.

Kuinka esiintyä
Seiso jaloillasi ja hartioiden leveydellä toisistaan laittamalla kädet suoraan pään taakse tai eteen. Aloita työntämällä takapuolta ja lantiota taaksepäin ja taivuta polvissasi. Jatka katsomista suoraan pitämällä rintakehäsi ylhäällä ja selkä suorana. Pidä selkäsi tässä neutraalissa asennossa alusta loppuun. Kyykky niin alas kuin mahdollista ja ponnahda tämän jälkeen takaisin lähtöpisteeseen ajamalla kantapään läpi. Painon tulee olla kantapäälläsi.

Punnerruksia
Push-ups ei toimi vain rintallesi, vaan myös tricepsille, hartioille ja sydämelle, jotta saat täydellisen lihasten rakentamisharjoittelun. Ne ovat tärkeitä asioita, joten älä unohda niitä.

Kuinka esiintyä
Pidä kättäsi lattialla hieman hartioiden leveyttä leveämpänä ja laske sitten vartaloasi, kunnes rintakehäsi ulottuu lattiaan. Puristamalla glut’s yhteen, jännitä vatsalihaksia samalla kun lasket ja nostat vartaloasi. Hartioiden suojaamiseksi kyynärpäiden on pysyttävä lähellä sivujasi.

3 harjoitusta lihasten rakentamiseen: Jos se on sinulle vaikeaa, muokkaa sitä niin, että polvet ovat hieman koukussa pysyen maassa tai aloita kaltevuudesta. Voit tehdä saman myös seinää vasten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *